Norsk

Slik sletter du opplysningene dine

Sist oppdatert: 26. oktober 2026

Hvis denne oversettelsen avviker fra den engelske versjonen, er det den engelske versjonen som gjelder.

Du kan når som helst be MOLTRIC LTD om å slette personopplysninger vi har om deg.

Be om sletting

Hvis en bedrift har kontaktet deg

Vi oppbevarer opplysningene for den bedriften: vi informerer den og sletter opplysningene etter dens instrukser, med mindre loven krever at vi oppbevarer dem.

Hvis en bedrift har brukt opplysningene dine til annonsene sine

Når opplysningene dine slettes, fjernes du også fra bedriftens annonselister ved neste nattlige oppdatering. En målgruppe som allerede er opprettet i bedriftens egen annonsekonto, administreres av den bedriften; du kan også bruke annonseinnstillingene i selve nettverket.

Bare stoppe meldinger

Svar "STOPP" på WhatsApp- eller SMS-meldingen. Det sendes ikke flere skriftlige meldinger til nummeret ditt fra den bedriften før du svarer "START".