Dansk

Sådan sletter du dine oplysninger

Senest opdateret: 26. oktober 2026

Hvis denne oversættelse afviger fra den engelske version, er den engelske version gældende.

Du kan til enhver tid bede MOLTRIC LTD om at slette personoplysninger, vi har om dig.

Anmod om sletning

Hvis en virksomhed har kontaktet dig

Vi opbevarer oplysningerne for den pågældende virksomhed: vi informerer den og sletter oplysningerne efter dens instrukser, medmindre loven kræver, at vi opbevarer dem.

Hvis en virksomhed har brugt dine oplysninger til sine annoncer

Når dine oplysninger slettes, fjernes du også fra virksomhedens annoncelister ved næste natlige opdatering. En målgruppe, der allerede er oprettet i virksomhedens egen annoncekonto, administreres af virksomheden; du kan også bruge annonceindstillingerne i selve netværket.

Kun stoppe beskeder

Svar "STOP" på WhatsApp- eller SMS-beskeden. Der sendes ikke flere skriftlige beskeder til dit nummer fra den pågældende virksomhed, før du svarer "START".