Suomi

Näin poistat tietosi

Päivitetty viimeksi: 26. lokakuuta 2026

Jos tämä käännös poikkeaa englanninkielisestä versiosta, englanninkielinen versio on ratkaiseva.

Voit milloin tahansa pyytää MOLTRIC LTD:tä poistamaan sinusta hallussamme olevat henkilötiedot.

Pyydä poistamista

Jos yritys on ottanut sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja kyseisen yrityksen puolesta: ilmoitamme asiasta yritykselle ja poistamme tiedot sen ohjeiden mukaisesti, ellei laki velvoita meitä säilyttämään niitä.

Jos yritys on käyttänyt tietojasi mainontaansa

Kun tietosi poistetaan, sinut poistetaan myös kyseisen yrityksen mainosluetteloista seuraavassa yöllisessä päivityksessä. Yrityksen omalle mainostilille jo luotua kohdeyleisöä hallinnoi kyseinen yritys; voit myös käyttää itse verkoston mainosasetuksia.

Vain viestien lopettaminen

Vastaa WhatsApp- tai SMS-viestiin "LOPETA". Kyseinen yritys ei lähetä numeroosi enää kirjallisia viestejä ennen kuin vastaat "ALOITA".